ar putea să -și pună propriile noțiuni preconcepute pe raft și să aibă încredere în abordarea PN?

ar putea să -și pună propriile noțiuni preconcepute pe raft și să aibă încredere în abordarea PN?

Programul PN mi -a oferit o motivație și responsabilitate adăugată, ceea ce m -a ajutat să adopt și să îmbrățișez un stil de viață mult mai sănătos. În cele din urmă, a avea un antrenor PN este o resursă excelentă pentru a putea atinge atunci când este nevoie. Mulțumesc PN. Nu numai că m -ai ajutat să -mi transform sănătatea și fitness -ul în acest an trecut, ci m -ai ajutat să stabilesc noi obiceiuri pe care sunt sigur că o voi menține o viață toată viața.

– Doug

Rebanta

2.500 USD Câștigător pentru bărbați:

Vârsta: 32 de ani

Greutate câștigată: 23 lbs (158 lbs la 181 lbs)

total inch câștigat: 12 ″ (209 ″ la 221 ″)

după aproape 10 ani de încercare de a trece de la „skinny-guy” la „fit-guy „Nu aș fi putut dori o transformare mai bună pe parcursul anului meu cu PN. Nu numai că am devenit mai puternic și mai musculos, simt că am învățat abilități și obiceiuri dezvoltate care mă vor menține sănătos și potrivit pentru anii următori.

– Rebanta

Travis

1.250 USD Câștigător pentru bărbați:

Vârsta: 29 de ani

Greutate pierdută: 36 lbs (180 lbs la 144 lbs)

Total inchii pierduți: 31 (226 – 195)

pur și simplu a spus, anul acesta de antrenor PN m -a pus din nou la controlul vieții mele. Pe lângă programarea uimitoare a programărilor de exercițiu și a nutriției, lecțiile și coaching -ul m -au ajutat cu adevărat să mă concentrez și mi -au oferit instrumentele de care am nevoie pentru a -mi lua orice provocare sau a îndeplini orice obiectiv. Mă simt mai tânăr, mai puternic, mai încrezător, mai puțin stresat și mult mai fericit – toate acestea au îmbunătățit fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi și viața celor din jurul meu.

– Travis

Vincent

1.250 USD Câștigător pentru bărbați:

Vârsta: 32 de ani

Greutate pierdută: 43 lbs (180 lbs la 137 lbs)

Total inchii pierduți: 27 (228 – 201)

M -am înscris pentru antrenorul PN ca un individ deprimat, supraponderal, confuz și, în general, pierdut. PN m -a învățat obiceiuri de mâncare și am pierdut în greutate; PN m -a învățat obiceiuri de exerciții fizice și am devenit mai puternic. Dar cel mai important, PN m-a învățat acea compasiune pentru, acceptarea și iubirea pentru mine sunt premise pentru orice îmbunătățire de sine. Sunt un om schimbat.

– Vincent

Paul

1.250 USD Câștigător pentru bărbați:

Vârsta: 44 de ani

Greutate pierdută: 58 lbs (267 lbs până la 209 lbs)

total inch pierdut: 32 (262 – 230)

Anul acesta s -a schimbat sufletul și s -a întâmplat să includă și el și să includă O schimbare completă a mâncării, a fitnessului fizic și a aspectului fizic. M-am predat, am recunoscut că, evident, nu știam ce fac, iar acum mă trezesc visând și fac lucrurile diferit datorită PN.

– Paul

Jeff

1.250 USD Câștigător pentru bărbați:

Vârsta: 43 ani

Greutate pierdută: 72 lbs (330 lbs la 258 lbs)

Total inch pierdut: 38 (302 până la 264)

PN Coaching mi -a arătat că nu trebuie să fii perfect pentru a avea un stil de viață sănătos și sănătos: este ceva pe care oricine îl poate realiza, chiar și eu. Am descoperit că dacă sunt deschis să mă schimb și să nu mă doresc doar să învăț din eșecurile mele, dar- poate mai important- să-mi îmbrățișez succesele, pot face orice.

– Jeff

Faceți mai multe sute de clienți de nutriție de precizie

https://harmoniqhealth.com/ro/

pentru a vizualiza toți finaliștii bărbaților și femeilor din programul de coaching din ianuarie 2016, faceți clic pe unul dintre linkurile de mai jos.

 • ianuarie 2017 Precision Nutrition Coaching for Women Finalists
 • ianuarie 2017 Precision Nutrition Coaching for Men Finalists

pentru a vizualiza toți finaliștii bărbaților și femeilor de la toată nutriția noastră de precizie Programe de coaching, faceți clic pe unul dintre linkurile de mai jos.

 • Precision nutriție Coaching pentru femei: Sala finalistă a Famei
 • Precision nutriție Coaching pentru bărbați: Sala finalistă a Famei

Desigur, dacă sunteți interesat să lucrați la o transformare a corpului sau a sănătății, luați în considerare să vă alăturați următorul nostru grup de antrenor de nutriție de precizie. Deschidem câteva locuri în săptămânile următoare.

doresc ajutor pentru a deveni cea mai sănătoasă, cea mai potrivită, cea mai puternică versiune a dvs. Cu toate acestea, au nevoie de ajutor pentru aplicarea acestor cunoștințe în contextul vieții lor ocupate, uneori stresante.

În ultimii 15 ani, am folosit metoda de antrenare a nutriției de precizie pentru a ajuta peste 100.000 de clienți să piardă grăsimea, să devină mai puternici și îmbunătățiți-și sănătatea lor … pe termen lung … indiferent de provocările cu care se confruntă.

este și motivul pentru care lucrăm cu profesioniștii pentru sănătate, fitness și wellness (prin nivelul nostru 1 și nivelul 2 Programe de certificare) pentru a -i învăța cum să -și antreneze propriii clienți prin aceleași provocări.

interesat de antrenorul de nutriție de precizie? Alăturați -vă listei de presale; Vei economisi până la 54% și vei asigura un loc cu 24 de ore mai devreme.

Vom deschide locuri în următoarea noastră antrenor de nutriție de precizie, miercuri, 13 iulie 2022.

Dacă sunteți interesat de antrenor și doriți să aflați mai multe, v -aș încuraja să vă alăturați listei noastre de presale de mai jos. Fiind pe listă vă oferă două avantaje speciale.

 • Veți plăti mai puțin decât toți ceilalți. La Precision Nutrition ne place să răsplătim cei mai interesați și motivați oameni, deoarece fac întotdeauna cei mai buni clienți. Alăturați -vă listei de presale și veți economisi până la 54% reducere la prețul publicului general, care este cel mai mic preț pe care l -am oferit vreodată.
 • Aveți mai multe șanse Obțineți un loc. Pentru a oferi clienților îngrijirea personală și atenția pe care o merită, deschidem programul doar de două ori pe an. Ultima dată când am deschis înregistrarea, ne -am vândut în câteva minute. Prin alăturarea listei de presale, veți avea ocazia să vă înregistrați cu 24 de ore înainte de toți ceilalți, creșteți -vă șansele de a intra.

dacă sunteți gata să vă schimbați corpul și viața voastră , cu ajutorul celor mai buni antrenori din lume, aceasta este șansa ta.

[Notă: Dacă sănătatea și fitness -ul tău sunt deja sortate, dar ești interesat să îi ajute pe ceilalți, consultați Precision Nivelul nostru 1 Program de certificare].

Chelsea și Derek au petrecut ultimele 12 luni transformându -și obiceiurile alimentare, sănătatea, corpurile și trăiește cu ajutor personal de la un antrenor PN. Si acum? Sunt cei mai recenți câștigători ai Premiului nostru. Vedeți cum i -am surprins cu 25.000 de dolari fiecare și ne întâlnim cu restul câștigătorilor de antrenor de nutriție de precizie din ianuarie 2018.

++++

la fiecare șase luni, în programul nostru de antrenor de nutriție de precizie , oferim 125.000 de dolari bărbaților și femeilor care au cele mai incredibile, inspirate transformări ale corpului.

da, adică 250.000 de dolari pe an.

Ce este diferit în această rundă?

Cele mai recente transformări ale noastre au fost atât de inspirate – iar răspunsul alegătorilor a fost atât de uriaș – încât am decis să dăm și mai mulți bani.

și, astăzi, veți întâlni câștigătorii noștri uimitori.

acești oameni au început să lucreze cu noi în ianuarie 2017 și, pe parcursul ultimului an, au transformat complet modul în care mănâncă, se mișcă, arată și se simt.

au pierdut în greutate, a câștigat forță, și -a sporit sănătatea și și -au inspirat prietenii și familiile.

Și mai bine, au făcut -o fără diete, mofturi sau rutine de antrenament nebune. o schimbare, a rămas consecvent și a folosit responsabilitatea și sprijinul unuia dintre antrenorii noștri dedicați.

 • Întâlnește -l pe Chelsea, câștigătorul premiului de 25.000 de dolari al femeilor noastre
 • Întâlnește -l pe Derek, câștigătorul marelui premiu de 25.000 de dolari pentru bărbați
 • Vezi fotografii ale tuturor câștigătorilor femeilor din ianuarie 2018
 • Vezi fotografii ale tuturor câștigătorilor bărbaților din ianuarie 2018

25.000 USD câștigător al marelui premiu: Chelsea

pierdut 41 lbs și 43 inci totale!

 • Vârsta: 34 de ani
 • Greutate pierdută: 41 lbs (de la 183 lbs la 142 lbs)
 • Total inch pierdut: 43 inci (de la 247 inci la 204 inci)

Chelsea și -a dorit vechea sine.

persoana care ar putea alerga fără durere, care ar putea concura în triatloni și cine s -a simțit … atractiv.

În trecut, Chelsea era potrivită și activă. Ea a fost căpitanul echipelor sale de tenis și baschet de liceu și a concurat în mod regulat în curse și triatloni în timpul universității.

, dar apropiindu-se de mijlocul anilor 30, Chelsea a făcut bilanț. Undeva pe parcurs, lucrurile s -au schimbat. Leziunile (și intervențiile chirurgicale ulterioare) au oprit-o să facă sporturile pe care le-a iubit.

cu o activitate fizică redusă-o cale de a se dezvălui-mâncarea a devenit sursa ei de confort. A urmat creșterea în greutate.

cu greutatea adăugată, chiar și odată ce rănile ei s -au vindecat, Chelsea a avut greu să alerge. „În cel mai bun caz, nu puteam decât să alerg doar, iar spatele mi-a spasme”, explică ea.

era clar pentru Chelsea că avea nevoie să facă schimbări, dar ca avocat ocupat care lucra două locuri de muncă, nu era „Nu este ușor să acordați prioritate lucrurilor precum nutriția, gestionarea stresului sau somnul.

„ M -am simțit un pic „pierdut pe mare” cu mine și nu aveam niciun plan clar pentru unde să merg. ”

Știa că are nevoie de anumite îndrumări. Dar, de asemenea, știa că trebuie să fie sănătos și sensibil.

Chelsea are un interes zero pentru secretele de pierdere în greutate „woo-woo”, raze dietetice sau numărarea caloriilor.

când este Vine la sănătate și fitness, Chelsea este, în cuvintele ei, „sceptic”.

De fapt, scepticismul ei asemănător avocatului (a împerecheat unele abilități de cercetare bine onorate) care a dus-o pe Chelsea la antrenorul nutrițional de precizie.

„Am ales PN pentru că este bine cercetat și bazat pe știință”, explică Chelsea. „Ca avocat, este important pentru mine.”

Când Chelsea s -a înscris, a fost încântată. Ea a apreciat structura și responsabilitatea programului. Și simplitatea unora dintre practici, cum ar fi „Mănâncă până la 80% plin” a ajutat -o să înceapă să -și îmbunătățească nutriția chiar din bâtă.

De fapt, foarte devreme în program, Chelsea și -a dat seama de ceva important.

„Perfecțiunea” nu a fost o opțiune.

Cu programul ei ocupat, Chelsea nu a putut ține pasul cu fiecare lecție. De fapt, la un moment dat a fost aruncată imediat.

„Aproximativ la jumătatea programului, am ratat aproximativ 2-3 săptămâni din lecțiile zilnice. M -am gândit: „Am suflat -o, nu mai pot face asta, am atât de mult pe farfuria mea cu munca”. „Cu încurajarea ei, accentul meu a devenit acest lucru: continuați să vă prezentați.”

Chelsea adaugă: „Am aflat că nu trebuie să faceți absolut totul pentru a reuși. Nu contează dacă îți lipsește un obicei. Trebuie doar să continuați să vă întoarceți. . Mobilitatea ei s -a îmbunătățit. Și Chelsea a început să alerge din nou – acum, fără durere sau vătămare.

„În timpul verii, am finalizat două triatloni și două curse, după ce nu am reușit să fac nimic timp de aproximativ trei ani. Am fost atât de mândru de mine. ”

Relația ei cu mâncarea s -a îmbunătățit, iar acum îi place să gătească cina ca o modalitate de a se relaxa la sfârșitul zilei.

„ Sunt Doar foarte fericit ”, spune ea. „Perspectiva mea mentală este foarte bună.”

Chelsea și -a imaginat cândva alergând pe o plajă frumoasă, simțindu -se în formă și încrezătoare.

În antrenorul de nutriție de precizie, există o lecție care vă cere să Imaginează -ți o „carte poștală de destinație” – o imagine în mintea ta despre locul în care vrei să fii la sfârșitul programului.

Chelsea s -a gândit să alerge pe o plajă.

a decis să fie Programează o călătorie în Hawaii pentru sfârșitul programului. Ea a rezervat -o cu luni înainte și gândindu -se la ea a devenit o sursă zilnică de motivație.

Când a venit vacanța, a fost la fel de bună cum și -a imaginat ea. Acolo era, pe plajă, alergând, se simțea nemaipomenită și atractivă. Călătoria a inclus, de asemenea, un tovarăș de călătorie de ultimă oră-noul ei iubit, cu care a început să se întâlnească în ultimul an.

destinația ei sosise.

Sfatul ei pentru alții care își au Proprie „destinație” la care vor să ajungă?

„Nu vă preocupați să faceți lucrurile perfect. Continuați să vă prezentați. ”

Vrei să obții rezultate precum Chelsea? Aflați mai multe despre programul de antrenor de nutriție de precizie pentru femei.

25.000 USD câștigător al premiului: Derek

a pierdut 41 lbs și 18 inci total!

 • Vârsta : 37 de ani
 • Greutate pierdută: 41 lbs (de la 188 lbs la 147 lbs)
 • Total inch pierdut: 18 inci (de la 229 inci la 211 inci)

Derek deja „Știa ce să facă”.

un fost sportiv care a concurat în lupte, box și MMA, Derek a avut o experiență de experiență în formă: numărați calorii, acordați atenție macro -urilor, Lucrați suficient, iar greutatea lui va ajunge acolo unde a vrut să fie.

Dar la 38 de ani, viața de zi cu zi a lui Derek începuse să-și facă zilele sale de sport și sănătoase să se simtă ca o amintire îndepărtată. Tatăl a trei frunze pentru slujba sa solicitantă ca inspector de conducte la 3:30 dimineața, ca să nu se întoarcă până la 17:30. În plus, el este ocupat de șase intervenții chirurgicale, artrită și dureri cronice.

De ani de zile, Derek a lăsat aceste provocări „o scuză bună pentru a mânca doar mâncare și a privi televizorul.”

„Pe drumul spre casă, mi -aș spune că sunt antrenament când am ajuns acasă. Dar în momentul în care am pășit prin ușa din față, aș fi renunțat deja ”, își amintește Derek.

dacă ar fi vrut cu adevărat să slăbească pentru o ocazie specială sau o vacanță, Derek ar putea face asta … temporar.

„Aș tăia caloriile și aș lucra mai mult, dar atunci aș câștiga greutatea chiar înapoi. A fost jenant. ”

Într -o zi, Derek s -a uitat la o aplicație de sănătate pe care o folosea pentru a -și înregistra greutatea de ani buni. Într -un grafic, și -a văzut istoricul de pierdere în greutate. Arăta ca un rollercoaster.

„Știam că am nevoie de responsabilitate, consecvență și durabilitate.”

Derek a urmărit o nutriție de precizie de ceva vreme și a scos foarte mult din Informații și resurse gratuite.

Totuși, Derek nu a putut să nu simtă că știa deja tot ce ar putea să -l învețe antrenorul de nutriție de precizie. Ar putea să -și pună propriile noțiuni preconcepute pe raft și să aibă încredere în abordarea PN?

a decis să meargă pentru asta. „M-am gândit, cine știe, aș putea învăța ceva.”

Derek nu m-a așteptat la ce s-a întâmplat în continuare.

„Am învățat și am învățat din nou fundamentele sănătății și fitness, într -un mod care m -a schimbat cu adevărat ”, spune Derek.

De exemplu, el ar fi considerat o dată elementele de bază precum„ să mănânce încet până când sunt mulțumiți, nu umplute ”prea rudimentare, dar acum au devenit principii de ghidare Asta l -a ajutat să rămână consecvent.

Un alt concept simplu, dar puternic: făcând lucrurile „doar puțin mai bine”.

„Sunt de obicei acest tip„ tot sau nimic ”, dar PN M -a învățat cum să fac lucrurile puțin mai bune ”, explică Derek. „Și vinovăția a fost în afara mea; Dacă m -am înșurubat, am continuat să merg. În „Mi s -a părut că de fiecare dată când mă învârteam, lecția zilnică îmi va vorbi și îmi va da exact ceea ce aveam nevoie.” Așa că a continuat.

Această stabilitate și consecvență s -au adăugat la rezultate uimitoare.

Derek este încântat de schimbări.

„Sunt o persoană mai fericită . Arăt bine, mă simt bine, nu mă mai durează toată ziua. Și durerea din genunchi se îmbunătățește tot timpul. ”

el adaugă:„ Am fost la un nivel de elită de atletism, iar acesta este cel mai bun pe care l -am </vreodată simțit sau privit. ”

Pentru Derek, cea mai bună parte este dincolo de linia de sosire.

„ De obicei m -aș grăbi de la început până la linia de sosire. Dar acum, nu există nicio linie de sosire. Aștept cu nerăbdare antrenamentele mele și continuu să trăiesc obiceiurile pe care le -am învățat.

Mă simt ca un nou eu. Este interesant. ”

Vrei să obții rezultate precum Derek? Aflați mai multe despre Programul de antrenor de nutriție de precizie pentru bărbați.

Faceți cunoștință cu ceilalți câștigători ai femeilor noastre:

Heather

10.000 USD Câștigătoare pentru femei:

Vârstă: 44 de ani

Greutate pierdută: 28 lbs (185 lbs la 157 lbs)

Total inch pierdut: 26 (235 – 209)

Acest program pentru totdeauna mi -a schimbat relația cu mâncarea. Este greu să numesc toate modalitățile prin care viața mea a fost îmbunătățită din cauza nutriției de precizie. A fost un an de creștere adevărată și iluminare.

– Heather

Bernie

10.000 USD câștigător al femeilor:

Compare listings

Compare